GLAMPING LAKE BLOKE

Prepustite se razkošju narave

Dobrodošli v deželi čudes.Prepustite se božanju sončnih žarkov, petju ptic, brenčanju čebel, vonju lesa in mirnosti jezera na Bloški planoti. Odtrgajte se od norega sveta in se priklopite na naravno frekvenco.

Image title

Bloško jezero z naravnim parkom - Glamping lake Bloke je pravi biser, ki zagotovo ni atraktiven le v poletnem času.
Gospod Janez je s svojim talentom oblikovanja lesa lastnoročno sklesal in uredil vso opremo in dekoracijo lesenega parka ter do danes uredil pravo deželo gozdnih mož, ki temelji na smrekovem, hrastovem in češnjevem lesu iz lokalnih gozdov. Sprostite se na leseni gugalnici v senci borovcev, v brbotajoči Bloški kopeli in raziščite bisere Bloške planote.

Medvedji dvorec

Medvedji dvorec je ponos glampinga. V spodnji etaži imajo gostje na voljo prostor za druženje (mize, stoli, kamin, bar), tam pripravljamo tudi samopostrežne zajtrke. Na strehi dvorca se nahaja "Soba pod zvezdami" z zasebno teraso za sončenje, dvoposteljno sobo, zasebno kopalnico, savno in jakuzzijem ter ležalniki. Najem Sobe pod zvezdami s savno in jakuzzijem je možen tudi za 5 ur - samo 90€ za 2 osebi. Spodnjo etažo Medvedjega dvorca je možno najeti za zasebne zabave, delavnice, team buildinge in praznovanja. Sprejme do 30 oseb.


Image title

NAŠA PONUDBA

Image title
Glamping Bloke vam nudi 35 ležišč v malih in velikih lesenih hiškah (2-4 osebe), studiu (5 oseb), dveh Krpanovih sobah (4-5 oseb) ter na strehi Medvedjega dvorca, v "Sobi pod zvezdami", kjer pare razvajamo z ZASEBNO SAVNO IN JAKUZZIJEM. Za otroke (in odrasle) imamo ročno izklesana lesena igrala, ki so tudi A-testirana.Za bolj avanturistične ponujamo tudi šotorišče, kjer si lahko sami postavite svojo "hiško". Pri nas se lahko namakate v največji BLOŠKI KOPELI na prostem, se podučite o zeliščih z domačega vrtička, opazujete divje živali ali z različnimi aktivnostmi poskrbite za boljšo psiho-fizično kondicijo.

Za zaključene družbe in/ali team buildinge ter druge dogodke (zaključek sezone, pogostitve podjetij za zaposlene itd.) nudimo najem celega glampa za 500€/dan (oktober-april).
Več informacij na hija.idila@gmail.com.

Delovni čas recepcije: 8h-19h (julij, avgust), izven sezone od 8h - 17hBRUNARICA OB JEZERU

Image title
Lesena brunarica ob jezeru je edinstvena lokacija za umik od vsakdanjega življenja. Pri okoli 300 sediščih (več kot 100 pod nadstreškom), v senci gozda, se lahko odpočijete tudi na lesenih gugalnicah, poskusite domače narezke (domača pridelava suhih mesnin), jedi na žlico, znameniti bloški burger, palačnike, cake pops in druge lokalne jedi.


Možen je najem prostora za zasebne zabave oziroma organizirane skupine, najem prostora za team building, voden ogled glampinga z degustacijo in naročilo domače malice v piknik košari. Za najmlajše imamo na voljo še A-testirana unikatna lesena otroška igrala.

DELOVNI ČAS
10h-22h (pon-pet)
8h - 22h (sob-ned)Lokalna kuhinja

Image title
Lokalna pridelava hrane, je sestavni del naše kuhinje. Po naročilu tako nudimo različne narezke - suhe mesnine in klobase (goveje meso in s svinjino mešano meso), zelenjavo z domačega vrta in domače pečen kruh, pa jedi na žlico, dobrote z žara ter jedi po naročilu. Radi postrežemo tudi večje skupine.Hitro iskanjeNadaljuj